Blanda vetemjöl, bakpulver, kardemumma och salt för sig. Krabbelurer2 ägg1 dl strösocker 1 ½ dl mjölk (vi använde risdryck)4 ½ dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk grovmalen kardemumma1 krm saltSmör till stekning Strösocker och kanel att vända krabbelurerna iVispa ägg och socker fluffigt
Kan tänka mig att dom även blir goda med kardemumma i smeten och serveras med mandelmassgrädde. Till lunch gräddade jag Krabbelurer över öppen eld i solskenet
Dessa krabbelurer gick hem hos barnen. Smält mycket smör i en stekpanna och klicka sedan ut tre-fyra stycken krabbelurer i taget i stekpannan och stek dem på medelstark värme tills de fått en gyllene färg
Krabbelurer. krossade kardemummakärnor. Lägg socker och kanel på ett fat och vänd krabbelurerna i detta. Tillsätt sedan salt och kardemumma och rör om ordentligt