Krabbelurer2 ägg1 dl strösocker 1 ½ dl mjölk (vi använde risdryck)4 ½ dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk grovmalen kardemumma1 krm saltSmör till stekning Strösocker och kanel att vända krabbelurerna iVispa ägg och socker fluffigt
Jag serverade krabbelurerna med grädde och hjortronsylt, men man kan vända dom i socker och kanel. Till lunch gräddade jag Krabbelurer över öppen eld i solskenet
strösocker & kanel. Dessa krabbelurer gick hem hos barnen. Smält mycket smör i en stekpanna och klicka sedan ut tre-fyra stycken krabbelurer i taget i stekpannan och stek dem på medelstark värme tills de fått en gyllene färg
Krabbelurer. Ofta tar vi och många andra med sig kanelbullar i en påse och några kakor i en burk. Kolla in vårt recept på krabbelurer >> Matkoma – Krabbelurer