Rör ner mjölken i ägg- och sockersmeten och därefter mjölblandningen. Krabbelurer2ägg1 dl strösocker 1 ½ dl mjölk (vi använde risdryck)4 ½ dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk grovmalen kardemumma1 krm saltSmör till stekning Strösocker och kanel att vända krabbelurerna iVispa ägg och socker fluffigt. -Mama Skogly ♥ 2 ägg
Fick inspiration från Linda - Cupcakesfluffans inlägg häromdagen då hon gjorde skrabbelucker. Det verkar var ett kärt-barn-har många-namn-recept och jag valde krabbelurer till mitt recept, det lät bra i mina öron
Blanda sedan i mjölk och ägg och rör om. Igår gjorde jag krabbelurer. Igår gjorde jag krabbelurer. Krabbelurer ca 7st. 3/4 dl socker2 1/2 dl mjöl1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1 dl mjölk1 ägg. Krabbelurer ca 7st
Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt. Idag testade jag att göra krabbelurer till frukost. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat skål och blanda ner det försiktigt i äggsmeten
Vispa ner äggen, ett i taget, och fortsätt sedan med vätskan. Krabbelurer. Vissa (ganska många) morgnar lyxar vi till frukosten, den senaste i raden pannkakor/scones/godheter är krabbelurer
Vispa ägg och socker. Gjorde krabbelurer idag till barnen. 2 ägg. 2 ägg 2 dl socker. Dom älskade dessa. Går jätte fort att göra dom och dom är såååå goda
Vispa socker och ägg fluffigt. Dagens mellis fick bli krabbelurer som jag doppade i kanel och socker. Värm en stekpanna på låg värme och lägg i lite smör
Tillsätt ägg och mjölk, rör om tills du får en klumpfri smet. Krabbelurer är godast nygräddade. Om du har en stor stekpanna kan du steka 2-3 st krabbelurer samtidigt
Vispa ägg & socker poröst. Krabbelurer kallas också Skrabbeluckar tydligen. Blanda i mjölk i äggsmeten & sen i med mjölblandningen, rör till en jämn smet
Till lunch gräddade jag Krabbelurer över öppen eld i solskenet. Jag serverade krabbelurerna med grädde och hjortronsylt, men man kan vända dom i socker och kanel