Grovhacka sardellerna, kaprisen och de färska örterna och lägg allt i tomatsåsen. 500 g valfria skaldjur t ex stora räkor, pilgrimsmusslor, calamares, räkor, blåmusslor, hummer, krabba. 11,2 kg tomat, skalade och urgröpta, eller 6 deciliter italiensk tomatsås på burk. 1500 g valfria skaldjur t ex stora räkor, pilgrimsmusslor, calamares, räkor, blåmusslor, hummer, krabba 500 g spaghetti 3 gula lökar 3 klyfta vitlök 2 dl vitt vin 0,5 förp saffran 0,5 krm cayennepeppar 0,75 dl olivolja 1,2 kg tomat, skalade och urgröpta, eller 6 deciliter italiensk tomatsås på burk 8 sardellfiléer 1 tsk kapris 1 citron 1 apelsin färska örter (basilika, dragon, persilja) svartpepparOm färska tomater används, koka upp en stor kastrull med vatten. Tillsätt det vita vinet och tomaterna/tomatsåsen och låt småputtra i 20 minuter
Lax i gräddsås, Krabba i klar örtsås, Nötkött i tomatsås och Kyckling i morotssås, och alla innehåller aminosyran Taurin, och Inulin som är bra för kattens mage
Pete åt en ljuvlig risotto med ärtor, bondbönor och krabba som var helt perfekt i konsistensen. Eddie valde från barnmenyn pasta med tomatsås och riven parmesan
Blanda ner allt i tomatsåsen. 500 g av era skaldjursfavoriter, kanske kräftor, räkor, musslor, bläckfisk, hummer, krabba…. 500 g av era skaldjursfavoriter, kanske kräftor, räkor, musslor, bläckfisk, hummer, krabba…
Låt krabban rinna av ordentligt i ett durkslag och pressa bortvätska. 1 burk Vita bönor i tomatsås. Rensa krabbköttet från brosk och skal som kan finnas kvar i burken
Rör ned krabban och de välavrunna kräftstjärtarna i majonäsen. 1 burk Vita bönor i tomatsås. Krabbköttet och kräftstjärtarna kan ersättas av räkor eller fisk, tex lax i små bitar
2 burkar makrill i tomatsås. 1. Häll makrillen i en bunke och finfördela den med en gaffel. Tillsätt majonäs, rödlöken, dillen, och citronpepparn Grovhacka äggen och blanda i dem
Öppna makrill i tomatsås burken, ta med nästan all tomatsåsen och lägg i makrillbitarna, i en bunke tillsammans med ägghacket, rör i lättmajonäsen, finklipp dillen och lägg i bunken, blanda samman alltihop, och gör så att makrillbitarna delar sig i mindre bitar, smaksätt med salt och peppar efter behag
Ovanpå denna botten fanns det tomatsås, mozzarella, chèvre och lite lök. I september lovade jag att berätta om maten vi njutit av eller rynkat på pannan åt under vår semester