En groda, krabba eller nå't med konstiga spröt på skallen. Lägg i kycklingen, oregano, tomatpuré, buljongtärning, vatten, krossade tomater och matlagningsvin
Krabba, hummer eller räkor smakar såserna också fint till. Majonnäs med Tomat, Rosmarin och Vitlök 2 Tomater 1 liten gul Lök 1-2 Vitlöksklyftor 1 msk Olivolja 1 msk finhackad Rosmarin 1 tsk Balsamvinäger ½ dl Vatten 1 dl Majonnäs ½ dl Grekisk Yoghurt Havssalt och nymald Vitpeppar Hacka tomat och lök i små tärningar. 2 Tomat
krabba. skivor alt cocktailtomat. 1-2 tomater. Tärna margarinet och lägg det i en bunke. Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop till en pajdeg
Vill man så kan man ha räkor, torkade räkor eller krabba i salladen. Dela tomaterna i halvor och mortla så att saften pressas ut, häll över salladsblandningen
Blanda ner korven tillsammans med krabba, kräftstjärtar, räkor och grädde i soppan. Skiva selleristjälken och lägg i kastrullen tillsammans med tomater, majs och buljong
Häll av spadet från musslor och krabba. Skär de hårdkokta äggen i klyftor och skiva tomaterna. 1 burk krabba, 220 g. 3 små fasta tomater. Ersätt krabban med 1 burk tonfisk i olja, men tänk på att låta oljan rinna av tonfisken ordentligt först. 1 burk musslor i vatten, 125 g 1 burk krabba, 220 g 200 g rensade räkor. 3 små fasta tomater