Krabba, hummer eller räkor smakar såserna också fint till. Hemgjord Majonnäs 2 Ekologiska Äggulor 1½ tsk osötad Senap ½-1 krm Havssalt Lite nymald Vitpeppar 1 tsk Vit Balsamvinäger Några droppar Worcestersauce 2 dl Zeta’s Rapsolja Blanda gulor, senap, vinäger och salt med stavmixern i en smal, hög bunke
Andra skaldjur typ hummer, krabba etc för extra lyx. 1 tsk fransk senap. 1 tsk fransk senap. Ikväll blev det godaste fisk- och skaldjurssoppan till middag
Rensa krabban och mosa krabbköttet i en annan skål. Rör ner senap, majonnäs, shichimi togarashi eller chilipulver, koriander, salt och peppar i potatisblandningen
Enligt receptet på baksidan, som ändå måste betraktas som någorlunda ursprungligt för trakten, ska finfördelad färsk krabba blandas med brödsmulor, majonäs, Worcestershiresås, persilja, bakpulver, ägg och Old Bay
Rensa krabban och mosa krabbköttet i en annan skål. Rör ner senap, majonnäs, shichimi togarashi eller chilipulver, kori- ander, salt och peppar i potatisblandningen
Ovan ett blandat fat med hummer, havskräftor, ostron, räkor och krabba. Ovan Krabba, som kanske inte är den allra bästa av skaldjuren men bra att ta med som en extra komponent