Varje gång jag äter krabba så kommer illamåendet som på beställning. En långpanna med havskräftor, vitlök, chili, persilja, selleri, schalottenlök och vitt vin
Skiva sellerin och lägg i kastrullen tillsammans med tomater, hälften av majsen och buljong. Cajun chowder 4 pers1 gul lök1 vitlöksklyfta3 msk rapsolja1 nypa svartpeppar1 nypa vitpeppar1 kryddmått stött koriander1 kryddmått cayennepeppar1/2 tsk paprikapulver1 selleristjälk1 burk krosstomat300 g frysta majskorn2 l grönsaksbuljong300 g choritzo1/2 krabba (eller 1 burk krabbkött)300 g räkor med skal2 dl matlagningsgräddesaltRensa räkor och krabba
Friterade vårrullar, bläckfisksallad med selleri, stekta glasnudlar med krabba, tofu och lök med citrongräs och scampi med zuccini - finalen på en fantastisk matresa
Finhacka sellerin och persiljan och dela päron och avokado i mindre bitar. Blanda hasselnötter, selleri, päron, lök, persilja, citron, olivolja, salt och peppar i en skål
Öppna krabban och ta ur köttet. Strimla sallaten och skölj och skiva sellerin. Fördela grönsakerna och krabba på wrapsen, skeda över sås och rulla ihop