Rör ner krabba och gräslök. Till varmrätt blev det ikväll en rätt som är en av älsklingens favoriter, nämligen Marinerade kycklingfiléer med valnötsris
Mums filibaba sill och krabba. Panerad mat är inte så god om man slänger in den i ugnen på värmehållninge, tycker jag, den ska helst vara nystekt och knaprig/krispig
Skaldjur som räkor, krabba, hummer och liknande ska aldrig koka utan bara värmas upp. Gott att servera med citronklyftor, kokt potatis eller ris och bröd
Vi bor ju i nära Liljeholmen nu och sushin där är riktigt god och fräsch och den här gången testade jag deras makirullar som de kallade för "Tiger roll" med räkor, krabba, avokade och gurka
ex bläckfisk, musslor eller krabba. Rise. Denna rätten är inte alls så stark som den låter, här tog jag vad jag hade hemma så du kan gärna byta ut huvud ingredienserna mot t
Blanda riset med räkor, krabba, bönor och tomater. Skaldjurssallad med ris och ägg. 1½ dl kokt fullkornsris (ca ½ dl okokt). 1 burk salladskrabba, 170 g. 1½ dl kokt fullkornsris. 1 burk salladskrabba, 170 g