300 g vit fisk500 g skaldjursmix (blandat av vad du gillar tex räkor, musslor, calamaresringar, pilgrimsmusslor, krabba), i mindre bitar1 msk salt (jag tog 2 tsk)1 ägg3 dl vispgrädde1 vitlöksklyfta1 röd chilifärsk myntafärsk koriander1 lime, i smala klyftorMixa fisk med ägg och salt i en matberedare
Häll av spadet från musslor och krabba. 1 burk musslor i vatten, 125 g. 1 burk krabba, 220 g. Ersätt krabban med 1 burk tonfisk i olja, men tänk på att låta oljan rinna av tonfisken ordentligt först. 1 burk musslor i vatten, 125 g 1 burk krabba, 220 g 200 g rensade räkor
Jag köpte en hummer och en krabba nu eftersom jag inte åt någon till nyår och även om jag hade gjort det så brukar jag passa på när de rear ut skaldjur efter helgerna
Om musslor används, knacka på dem och släng de som inte sluter sig. Släng även de musslor som är mycket tyngre än de andra, de är antagligen bara fyllda med sand och lera