Krabba med chili och koriander (2 portioner). 2 msk hackad färsk koriander. Tillsätt krabbkött, limeskal, limesaft, koriander och mynta och stek i 2-3 minuter. Krabba med chili och koriander (2 portioner). 2 msk hackad färsk koriander
En kall fräsch soppa med lite sting som toppas med rent krabbkött och koriander. Blanda samman gurka, pepparfrukt (smaka av allt eftersom tills önskad styrka är uppnåd), mynta, koriander, vitlök, grönsaksfond, olivolja, yoghurt och mjölk
Vill man så kan man ha räkor, torkade räkor eller krabba i salladen. Fyll en annan bunke med strimlad morot, strimlad lök, hackad koriander, hackad basilika samt mindre bitar av gröna bönor
Andra fyllningar som passar i den här typen av rullar är stavar av rättika, rädisa, pac choi, avokado, mango, paprika, strimlad shalottenlök, andra sorters groddar, sockerärtor eller ärtskott, krispig sallad, krabba och inlagd sushiingefära
Rensa krabban och mosa krabbköttet i en annan skål. Rör ner senap, majonnäs, shichimi togarashi eller chilipulver, koriander, salt och peppar i potatisblandningen
Lax, tonfisk, krabba. Koriander. Ta av några blad koriander från stjälkarna. Koriander. Är det bara jag som alltid vill ha mer när de 8 bitarna maki är slut på tallriken
Ingredienser Chilisås 300 g röd chili (utan frön) 1,5 cm färsk ingefära 2 schalottenlök 3 klyftor vitlök 2 msk risvinsvinäger 1 msk socker 2 dl tomatketchup 4 dl vatten 2 msk soja 1 dl olja 1 äggvita salt och peppar Krabba 2 King Crab ben (kan ersättas med fisk, kyckling eller andra skaldjur) olivolja Steamed buns 25 g jäst 4 dl mjöl 125 ml vatten 1,5 tsk socker 1 msk olivolja neutral olja eller frityrolja Garnityr 0,5 röd chili 0,25 kruka koriander