½ dl finhackad gräslök. Häll av spadet på krabban, ta bort ev broskbitar. 1 burk krabba. Blanda samman mjöl, matfett och vatten i en matberedare eller för hand till en smidig deg
Hackad gräslök. Gratinerad krabba. Servera den gratinerad krabban, eventuellt med klorna vid sidan av, med skivor av rostad baguette och en grönsallad att äta till
Ta ut 12 rundlar från brödskivorna, stek snittarna i smör, toppa med röran och garnera med bitar av lök och gräslök. 100 g Krabba. 1 msk Gräslök - färsk
Skala räkorna och krabban. Finskär under tiden gräslöken och klipp smörgåskrassen. Skär krabban i mindre bitar och förvara sedan skaldjuren kallt fram till servering
Enligt receptet på baksidan, som ändå måste betraktas som någorlunda ursprungligt för trakten, ska finfördelad färsk krabba blandas med brödsmulor, majonäs, Worcestershiresås, persilja, bakpulver, ägg och Old Bay