Krabba avokado recept

Fyllda tunnbrödrullar med krabba

Fyllda tunnbrödrullar med krabba

Dela avokadorna, kärna ur dem och gröp ur fruktköttet. 120 g burkar salladskrabba. 2 st avokado. Blanda krabbköttet med Philadelphiaosten
Avokadomimosa med krasse & krabba

Avokadomimosa med krasse & krabba

Och anledningen till att jag ville göra något så fancy som avokadomimosa är eftersom de åt det i ett avsnitt
Våga testa nytt

Våga testa nytt

risnudlar, tillagas enligt paketet (kokas vanligtvis inte)sambal oelek eller finhackad chili1 avokado, skuren i smala stavar, pressa över lite limejuice1 morot, skuren i smala stavar2 salladslökar, skurna i smala strimlorrivet limeskalhackad koriander ev. 300 g vit fisk500 g skaldjursmix (blandat av vad du gillar tex räkor, musslor, calamaresringar, pilgrimsmusslor, krabba), i mindre bitar1 msk salt (jag tog 2 tsk)1 ägg3 dl vispgrädde1 vitlöksklyfta1 röd chilifärsk myntafärsk koriander1 lime, i smala klyftorMixa fisk med ägg och salt i en matberedare. 1 avokado
Vietnamesiska rispappersrullar

Vietnamesiska rispappersrullar

Andra fyllningar som passar i den här typen av rullar är stavar av rättika, rädisa, pac choi, avokado, mango, paprika, strimlad shalottenlök, andra sorters groddar, sockerärtor eller ärtskott, krispig sallad, krabba och inlagd sushiingefära
Pastisch på crab cake

Pastisch på crab cake

Enligt receptet på baksidan, som ändå måste betraktas som någorlunda ursprungligt för trakten, ska finfördelad  färsk krabba blandas med brödsmulor, majonäs, Worcestershiresås, persilja, bakpulver, ägg och Old Bay
Krabbgratäng med avocado

Krabbgratäng med avocado

Låt krabban rinna av väl. Halvera avokadosarna, ta bort kärnan och skär i fina skivor som blandas med salladen och den majs som eventuellt blev kvar i burken
Krabbrulle

Krabbrulle

Blanda krabban med avokado och ost. Dela avokadoköttet i små bitar. 1-1½ burk krabba eller 150-200 g krabbkött. 1 avokado

Mat och hälsa

Till förrätt åt vi båda avokado fylld med räkor och krabba i majonnäs eller något liknande. Glad torsdag på er

Restauranger, barer och pubar i Glasgow

Hummer, ostron, krabba, lax av alla dess slag och en utmärkt fish and chips. Deras efterrätter är så bra, speciellt raw choklad och avokado cheesecake
London: ljuvlig sushi på Sushi Atelier

London: ljuvlig sushi på Sushi Atelier

Med krabba, avokado, tobiko och japansk majonnäs. Vi beställde in lite olika, men kunde inte låta bli en klassisk lax- och avokadorulle, för det är ju ALLTID gott och denna version var helt klart en av de bästa jag ätit
London: fantastisk sushi på Dinings SW3

London: fantastisk sushi på Dinings SW3

Den med friterad räka var nog min favorit men den med dubbel krabba (snow crab i och friterad soft shell crab ovanpå) var helt klart snyggast och mest imponerande
Avokado med krabba, chili och färsk koriander

Avokado med krabba, chili och färsk koriander

Blanda med finhackad chili, rödlök, saften från limen, krabba, creme fracihe och majjo. Dela avokadon. 6 avokado. 1 burk salladskrabba. 6 avokado 1-2 röda chilifrukter. 1 lime 1 burk salladskrabba
PaPardelle med krabba och chili

PaPardelle med krabba och chili

Skär avokadon i tärningar. Vänd i avokadon. 2 avokado. 2 burkar krabba á 170 g. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen

Friterad camembert

Det blev havskräftor som vi gratinerade, krabba, räkor med avokado och röra, ägghalvor, kalkon, rostbiff, skinka, salami, kallrökt och varmrökt lax och sist men inte minst friterad camembert