Blanda i hälften av krabban och örterna. Lägg på mer av såsen och sedan mer krabba. Öppen lasagne med krabba, vitt vin och tomat, 2 portioner. 100 g krabba (både vitt och brunt kött). 100 g krabba
Rensa krabban och finfördela köttet i en skål. Riv ner de skalade vitlöksklyftorna, blanda i örterna. Att servera friterade skaldjur är festligt och fungerar både som förrätt och varmrätt
Saltkokt och pressad kungskrabba med honungslöks-kappa. Den kokade och pressade kungskrabban är någonting som är typiskt Norskt och för det mesta görs redan färdigt på fångstbåten, den kokas i saltlake och kyls ner på is varefter den är färdig för direkt försäljning över disk
Det var Kungskrabba med rabarber och fänkål i tre olika temperaturer med den varmaste underst. Efter glaset, kom en tvådelad tallrik ut och med hjälp utav rispapperen med örter inuti, som stått och väntat vid bordet sedan vi satt oss, fick vi lägga ihop vår egen vårrulle med olika små smakrika tillbehör