Under tiden kycklingen står i ugnen börja med grönsakerna. Ingredienser 4 port4 st kycklingfiléer1 purjo 1 msk dijonsenap 150 gr parmesanost2 msk kycklingfond 5 dl lätt crème fraîche Ljumna grönsaker 1 broccolibukett2 st rödlökar450 gr haricots vertes 1 msk kikkomansojaEn nypa farinsocker1 dl vatten SvartpepparSalt Gör såhär Sätt ugnen på 200 grader
Perfekt när kylen är tom och endast lite grönsaker och gårdagens ris finns kvar. Du kan ta vilka grönsaker du vill, blanda det med ris och krydda med härlig curry
500 ml kokosmjölk 3 klyftor vitlök, hackad 1 gul lök, skivad 2-4 msk röd currypasta, mängd efter önskad hetta 1 röd paprika, hackad 1 gul paprika, hackad 1 broccoli, i bitar 0,5 blomkål, i bitar