Häll lite olja i pannan / woken och fräs potatis, lök, morötter och vitlöken. Olja att woka / steka i. Skala och skiva morötterna, tärna potatisen och hacka löken i lagom stora bitar
Jag testade mig på att göra kycklingwok med sötsur sås och det blev riktigt gott och krämigt. Nu gjorde vi med frusna wokgrönsaker, men kan tänka mig att det blir ännu godare om man hackar upp färska grönsaker
Använd en potatisskalare för att skiva morötterna, bra till både wok och pastarätter. Koka pastan i en blandning av mjölk och grädde så blir den sådär "restaurang-krämig"
Väl hemma och lite utav lathet, måste jag erkänna, så hade spetten förvandlats till en wok istället. – folk som ställer tillbaka i fel hylla borde… Nåväl, det blev wok av den också
Finns ett liknande recept här sen tidigare men med en krämig sås och lite grönsaker. Häll olivoljan i en stekpanna eller wok, värm upp den på medelhög värme
Pasta med kassler och krämig grönsakssås. Om jag ska använda broccoli i wok brukar jag lägga hela buketten upp och ner i en skål, därefter slår jag på kokande vatten från vattenkokaren + en nypa salt och låter stå så tills jag skär upp den i mindre buketter och vänder ner i woken