Riktig krämigvaniljkräm med intensiv smak av vanilj som smälter i munnen. När jag gjorde prinsesstårta förra veckan så gjorde jag efter Jan Hedhs recept på vaniljkräm och det ångrade jag inte för en sekund
Mitt senaste recept i chokladbollsväg är dessa krämiga chokladbollar rullade i hackad pistage. Det ger en riktigt krämig chokladboll som bara smälter i munnen
Vispa med elvisp till krämig konsistens. Tyvärr är terrinen inte speciellt lchf-vänlig (om du inte gör endast på mörk choklad), men jag gjorde vaniljkrämen och nöt och frökrispet utan socker (använde honung och sukrin melis) och serverade det med en hel hög björnbär, ljuvligt gott det med
Ett sätt att göra den större och än mer krämig och modern var att tillsätta lite Kesella vanilj. Bred ut vaniljkrämen på ena halvan och lägg den andra ovanpå
Detta är en mycket god och somrig kaka som serveras med en supergod rårörd vaniljkräm. Kakan kan också ätas som den är men den rårörda vaniljkrämen är liksom pricket över i