Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. 4 st torskryggfiléer. 4 st torskryggfiléer. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Igår kväll grillade vi torskrygg med en krämig sås i folier. 600-800 g torskrygg. 600-800 g torskrygg. Tillsammans med den grillade fisken i paketet hade vi färskpotatis
Torskrygg i krämig sås. Torskrygg i krämig sås. 4 st torskrygg. 4 st torskrygg. Detta är en lite lyxig och mycket god rätt som även är rätt lätt att göra
3 st torskryggfiléer5 dl vatten1½ msk salt2 tsk socker6 stora potatisarsalt till kokning1 dl Smetanaen skvätt vispgrädde eller lite Smetanarivet skal av 1/3 citron. 3 st torskryggfiléer5 dl vatten1½ msk salt2 tsk socker6 stora potatisarsalt till kokning1 dl Smetanaen skvätt vispgrädde eller lite Smetanarivet skal av 1/3 citron. 3 st torskryggfiléer. 3 st torskryggfiléer
Jag blev väldigt inspirerad av maten som Paul Svensson lagade till oss i tisdags på örtskolan (läs om tisdagen HÄR) så med inspiration ifrån hans torskrätt så tillagade jag den här goda rimmade torskryggen som fick sällskap av en krämig ärtstomp
Vill man så kan man använda laxfilé istället för torskrygg – det är precis lika gott. 4 st bitar torskrygg eller laxfilé. 4 st bitar torskrygg eller laxfilé
Låt såsen koka ihop några minuter så den blir krämigare. 3 portionsbitar torskrygg à 140 g - jag använde fryst MSC-märkt torsk. 3 portionsbitar torskrygg 140 g - jag använde fryst MSC-märkt torsk
Jag valde att inte lägga räkorna i paketen utan gjorde i stället en krämig räkröra. Hade bitar av torskrygg i frysen och eftersom det var värsta vårvädret så fick det bli grillning