Till helgens grillade serverades inte bara betsallad med rostad rabarber, ett recept du hittar HÄR, utan även potatis och en mycket god, krämig sås gjord på sweetchilisås, mangochutney och crème fraiche till den som inte är så förtjust i nyttigheter som grönsaker
Lägg upp i en skål och ringla över lite sweetchilisås och några varv med pepparkvarnen. 3 msk sweetchilisås. 1 tsk D’Elidas chilisås. 3 msk sweetchilisås
12 msk sweetchilisås med citrongräs (pantai) eller mer. 1Lägg i ananas, tomater i järnet med det andra och slå på grädde och mjölk koka upp häll i tomatpure och chilisås
Rör i crème fraiche, chilisås och sambal oelek. ½ - 1 dl sweetchilisås. Pajdeg 5 dl vetemjöl 250 g tärnat smör 1 tsk salt 4 msk vatten Fyllning 3 st kycklingfiléer alt 400 g kycklinginnerfilé 5 dl crème fraiche 34% 3 tsk sambal oelek ½ orange paprika 2 schalottenlök ½ - 1 dl sweetchilisås Salt 2 - 3 msk Maizena mjöl 125 g mozzarellaost