Blanda grädde, creme fraiche, riven vitlök, mortlad rosépeppar och häll över potatisen. När vi firade födelsedag i början av veckan lagade jag till ytterfilé och en krämig gratäng, bland det bästa sonen vet
Mortla grönpeppar och rosépeppar finfördelat och tillsätt till svampen. Krämig svamp. Mortla grönpeppar, rosépeppar, svartpeppar och flingsalt finfördelat och krydda fläskfilémedaljongerna med
Krämig potatisgratäng, älgfilé och kantareller. Innan jag skivade älgfilén mortlade jag rosépeppar och grönpeppar, cirka 1 msk och rullade köttbiten i. 1/2 msk mortlad rosépeppar. 1/2 msk mortlad rosépeppar
Mortla grönpeppar och rosépeppar finfördelat och tillsätt till svampen. Krämig svamp. Mortla grönpeppar, rosépeppar, svartpeppar och flingsalt finfördelat och krydda fläskfilémedaljongerna med
Lite Rosépeppar. Blanda färsen med vitlökspulver, rosépeppar, rosmarin och ägg, provstek och smaka av när ok, gör pannbiffar som steks för att få yta och ställ in i ugnen under potatisen i ca 20 minuter
ngt krämigt. salt & rosépeppar. Servera med en klick krämigt, creme fraîche eller färskost. Blanda samman bulgur, grönsaker, kikärtor, citronsaft, zest, olivolja, salt och rikligt med rosépeppar