Den här krämiga grytan tar lite tid att göra eftersom du måste göra pumpapuré också. Detta kan du förbereda flera dagar innan, om du exempelvis ändå gör ugnsbakad pumpa till middag
Recept för en krämigpumpa soppa blir allt mer eftertrakt soppans framgång beror naturligtvis på kvaliteten av vattnet som används för att förbereda soppan
Senast i raden gjorde jag en krämigt god och fruktig variant med banan i botten och en härligt god fyllning av pumpa, färskost och kokosmjölk med ett överdrag av ljuvligaste choklad
Det här är mitt egna recept på en jätte god och krämig soppa, servera med hemmagjord bröd. Skala och skär butternutpumpan till stora tärningar, tillsätt i en ugnssäker form tillsammans med olivolja, salt och peppar
Skala och skär pumpan till bitar. Fräs lök och pumpa på medelvärme i en kastrull med matfett. 500g skalad, urkärnad pumpa (butternut eller halloweenpumpa)
Första gången jag provade att laga något med pumpa och det var verkligen gott. Jag använde butternutpumpa och ugnsrostade den, smaken påminde lite om sötpotatis
Det är fortfarande pumpatid gott folk. Förresten är det pumpatid långt in på våren, för om de inte förvaras alltför varmt kan de hålla sig många månader
Snälla testa och ni kommer falla för både pumpa och linser. Strö över linserna, lägg på pumpan, smula över osten och garnera med fikon i klyftor och oliverna
En väldigt enkel, god och krämig soppa. 1 Butternut pumpa. Skala och skär butternut pumpan i små tärningar, cirka 2. Stek pumpan tillsammans med lök och vitlöken i cirka 5-10 minuter. Tillsätt därefter grönsaksbuljongen och låt det koka upp i cirka 20 minuter eller tills pumpan har mjuknat. 1 Butternut pumpa