Se där en krämig och god sås på ett kick. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Lasagnen blir riktigt krämig och god med grädde och creme fraiche och sen mozarella på toppen. Ajvar är ju en paprikaröra så detta blev lite grann av en kyckling- och paprikalasagne och smakerna passar jättebra ihop
Över till något trevligare - en krämig lövbiffsgryta som min fina mamma brukar göra. Paprikapulvret sätter mycket av karaktären och för att få ut mesta möjliga smak är det viktigt att fräsa paprikapulvret en stund
Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämig pastasås. Den här är laddad med (håll i dig) chorizo, bacon, tomatpesto, paprika, champinjoner, färska tomater, lök, basilika, parmesan och pinjenötter
Hacka under tiden paprikan och tillsätt den så småningom. 1 röd paprika. 1 röd paprika. I lördags för en vecka sedan improviserade jag ihop denna paj och det blev så otroligt god
Krämig tortellinisoppa med korv, paprika och toppad med parmesan. Lite paprika dessutom. Hacka upp paprikan och tillsätt i grytan tillsammans med grädde och tortellinin