Oftast när jag blir sugen på en krämig sås till pasta så blir det carbonara. Tre varianter av tomat puttrar i grädde och sedan kompletteras såsen med kapris, majs och ruccola
När köttbullarna gottar till sig i ugnen är det bara för er att koka samman en krämig polenta. Här valde jag att servera det hela med majs, smulad fetaost, skivad rödlök och hyvlad zucchini
Häll av majsen. 400 g majs. 1 hel grillad kyckling 400 g pasta (gärna farfalle eller penne) 2 paprikor, gärna i olika färger 1 gurka 250 g körsbärstomater, gärna i olika färger 10 cm purjolök 400 g majs 1,5 dl majonnäs 2 dl crème fraiche örtsalt svartpeppar
Häll av majsen. 1400 g majs. 11 hel grillad kyckling 400 g pasta (gärna farfalle eller penne) 2 paprikor, gärna i olika färger 1 gurka 250 g körsbärstomater, gärna i olika färger 10 cm purjolök 400 g majs 1,5 dl majonnäs 2 dl crème fraiche örtsalt svartpepparRensa och skör köttet från kycklingen i strimlor
1 burk majs. 1 burk majs. Foto. Karin / Bevemyrs blogg. I dessa student- och konformationstider när buffébordet duggar tätt vill jag passa på att tipsa om den här pastasalladen