Krämig kycklingpasta med vitlök recept

Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater

Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram tagliatelle 600 gram kycklingfilé(er) 1 msk olivolja 1 st gul lök(ar) 2 klyfta(or) vitlök 140 gram soltorkade tomater 1 msk kycklingfond 2,5 dl vispgrädde 0,5 tsk torkad basilika 1 krm salt 100 gram parmesanost 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Tareqs krämiga kycklingpasta

Tareqs krämiga kycklingpasta

100 g grönkål (eller svartkål) 100 g champinjoner 1 klyfta vitlök ca 400 g kycklingfilé, eller lårfilé (utan skinn) ca 1 msk smör flingsalt svartpeppar, nymalen 3 dl vispgrädde 0,5 citron, finrivet skal 2 tsk citronsaft, färskpressad
Krämig kycklingpasta med svamp och dijonsenap

Krämig kycklingpasta med svamp och dijonsenap

400 g pasta, gärna penne 600 g kycklingfilé 2 schalottenlökar 2 klyftor vitlök 200 g champinjoner 1 tsk dijonsenap 2 msk japansk soja 1 msk vetemjöl 5 dl vispgrädde 1 dl mjölk smör, till stekning olja, till stekning salt peppar
Krämig kycklingpasta

Krämig kycklingpasta

Servera med lite riven smakrik ost om du vill. vitlöksklyftor. Hacka vitlök och purjolök. Fräs vitlök och purjolök
Donals krämiga kycklingpasta

Donals krämiga kycklingpasta

Tillsätt vitlök, soltorkade tomater, spenat och stek tills spenaten har vissnat. 3 vitlöksklyftor, skalade och finhackade
Krämig kycklingpasta med svamp och dijonsenap

Krämig kycklingpasta med svamp och dijonsenap

400 g pasta, gärna penne 600 g kycklingfilé 2 schalottenlökar 2 klyftor vitlök 200 g champinjoner 1 tsk dijonsenap 2 msk japansk soja 1 msk vetemjöl 5 dl vispgrädde 1 dl mjölk smör, till stekning olja, till stekning salt peppar
Tareqs krämiga kycklingpasta

Tareqs krämiga kycklingpasta

100 g grönkål (eller svartkål) 100 g champinjoner 1 klyfta vitlök ca 400 g kycklingfilé, eller lårfilé (utan skinn) ca 1 msk smör flingsalt svartpeppar, nymalen 3 dl vispgrädde 0,5 citron, finrivet skal 2 tsk citronsaft, färskpressad
Krämig kycklingpasta med soltorkad tomat

Krämig kycklingpasta med soltorkad tomat

300 g tagliatelle smör 400 g kycklingbröst, skurna i bitar 3 klyftor vitlök, finhackade 50 g soltorkade tomater 150 g babyspenat 2,5 dl grädde havssalt (en generös nypa) svartpeppar, nymalen parmesanost, till servering
Krämig kycklingpasta

Krämig kycklingpasta

Låt kycklingen steka med några minuter. Pressa vitlöksklyftorna. Krydda med curry och tomatpuré. Fräs paprika, röd- och vitlök tills det mjuknat
Kycklingpasta med krämig currysås

Kycklingpasta med krämig currysås

Skala lök och vitlök och finhacka dem och fräs i smör ett par minuer, Finhacka under tiden röd paprika och chilli och låt det fräsa tillsammans med löken ytterligare ett par minuter, ställ sedan åt sidan
Kycklingpasta med soltorkade tomater och mozarella

Kycklingpasta med soltorkade tomater och mozarella

Sen så är ju mozarella så gott och krämigt så det passar ju perfekt till pasta, så så fick det bli. Fräs kyckling, tomater och pressad vitlök i lite olja tills allt har fått färg