Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt. kycklingpastamed soltorkade tomater och spenat. Eftersom jag inte gillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag min med matyoghurt och lite matgrädde
När kycklingen är färdig tillsätt tärnad paprika och strimlad purjolök och låt det fräsa med ett par minuter innan du tillsätter philadelphiaost, crème fraiche och mjölk
Skär kycklingen, paprikan och löken i bitar. Hetta upp en gryta med olivoljan. Blanda Philadelphia-blandningen med kycklingen i grytan och tillsätt kycklingbuljongen
Skala lök och vitlök och finhacka dem och fräs i smör ett par minuer, Finhacka under tiden röd paprika och chilli och låt det fräsa tillsammans med löken ytterligare ett par minuter, ställ sedan åt sidan
1 st stor röd paprika. 1 st stor gul paprika. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1
Det blev en väldigt smakrik och krämig middag. Vitlöksklyftorna fick sedan framåt kvällen sätta grundsmaken på en kycklingrätt tillsammans med lite champinjoner, paprika och crème fraiche
Blanda ner pastan och späd med pastavatten till önskad krämighet. Lite lagom hett och krämigt och suverän vardagsmat eftersom det både går snabbt och smakar bra i matlådan