paprikapulver. Den här kycklingpajen blir riktigt god och härligt krämig. Hacka lök och paprika. Krämigkycklingpaj 4-6 port. 1 liten röd paprika. 1 liten grön paprika
Tillsätt den hackade löken och paprikan och stek det tillsammans någon minut. ½ orange paprika. Pajdeg 5 dl vetemjöl 250 g tärnat smör 1 tsk salt 4 msk vatten Fyllning 3 st kycklingfiléer alt 400 g kycklinginnerfilé 5 dl crème fraiche 34% 3 tsk sambal oelek ½ orange paprika 2 schalottenlök ½ - 1 dl sweet chilisås Salt 2 - 3 msk Maizena mjöl 125 g mozzarellaost
Kärna ur och tärna paprikan. Efter all god mat och tårta på midsommarafton så får det bli en kycklingpaj, perfekt när man inte vill äta så mycket och det är snabbt och enkelt
Hacka sedan paprikan och löken och stek ihop tillsammans med kycklingen. Krämigkycklingpaj Pajdeg. Här får ni receptet på den goda kycklingpajen jag bjöd Kajsa på igår (fått receptet av Linn)
Bara god och krämig fyllning. Fräs paprika, lök och vitlök någon minut, ta i kycklingköttet och slå i vinäger, soja, örter och kryddor och låt vätskan koka in