Hej alla matglada vänner. Här kommer ett enkelt, snabbt och supergott pastarecept. När vi åkte hem från sommarstugan fick vi med oss en hel påse av sommarens guld och vi kunde knappt hålla oss hela vägen hem för att få äta upp dem
Rör ner pastan i grytan med sås och späd med pastavatten tills du får en krämig konsistens. Igår kväll snodde jag ihop en jättegod och enkel kantarellpasta med grönkål som jag tänkte dela med mig av
) En krämigkantarellpasta med knaperstekt bacon. Kantarellpasta med knaperstekt bacon2-3 port1 liter kantareller2 msk smör1/2 rödlök2 msk mjöl3 dl mjölk3 dl matlagningsgrädde1-2 msk kantarellfond (Touch of taste)1 pkt bacon1 pkt färsk fettuciniStek kantarellerna tills all vätska kokat bort och det börjar knäppa i svampen
Supergod, krämig, fyllig och mäktig pasta 4 personer300-400 gram grön bönpasta2 stora skivade gula lökar 6 st pressad vitlöksklyftor50 g torkad Karl Johansvamp50 g torkad kantareller3 st hackad tomater1 msk tamari4 dl havregräddeSvartpeppar2 msk hackad persiljaRostade cashewnötterSätt på pastavatten och blötlägg svampen. Supergod, krämig, fyllig och mäktig pasta 4 personer
Tillsätt grädde och fond, och koka några minuter till en krämig röra. Därför får den här veckan vegetariska recept bli en lättgjord och enkel - men väldigt god - kantarellpasta
Jisses vilken god och krämig pasta jag fick till igår. Jag har börjat köpa Glenn Strömbergs spaghetti och tagliatelle och jag måste säga att den är verkligen god, den suger upp såsen så det blir en härligt krämig pastarätt, vissa andra sorter tycker jag bara att såsen rinner av ifrån, tummen upp för Glenn ☺
Krämig pasta med ärtor och champinjonsås. Enkel kantarellpasta med grönkål. Tillsätt vatten tills grytan är krämig och låt sedan koka på låg värme i ca 45-60 minuter tills oljan börjar separera från jordnötssmöret och sötpotatisen mjuknat
Det blir nog jämnt skägg mellan kantarellpasta och min krämiga carbonara med soltorkade tomater. Jag är en tvättäkta listfantast och därför har jag knåpat ihop en lista om mat
Det blev en god och krämig sås med kantareller, färskost och lite lingonsylt som smakade alldeles utmärkt till nykokt spagetti och som jag även är helt bombsäker på skulle passa bra till diverse kötträtter också