Jag har just laddat upp med en krämighavregrynsgröt (med jordnötskräm och smarrig topping), så snart ska jag dra på mig träningskläderna och bege mig mot nolia
Krämighavregrynsgröt. Koka upp och låt småputtra lite under omrörnning tills den blir härligt krämig. På hösten blir jag också extra sugen på att äta varm frukost – jag är så frusen av mig och någonting som blivit en favorit på senaste månaden är faktiskt havregrynsgröten
Denna havregrynsgröt är krämig, lite söt och syrlig. Jag har aldrig varit en frukostmänniska, men efter att jag har börjat exprimentera med min kost så inser jag hur gott det kan vara med frukost
Den här bakade havregrynsgröten är väldigt krämig - men innehåller ingen grädde. Krämigheten kommer från att jag blandar ner en mogen, mosad, banan i smeten
Låt sedan puttra på medellåg värme under omrörning tills du har en krämig fin gröt. The post Proteinrik havregrynsgröt med jordnötskräm och bigarråer appeared first on Hur bra som helst
Jag älskar havregrynsgröt med kanel och lingon, så detta blir liksom den perfekta kombon för mig då jag får alla dom ljuvliga smakerna fast i en härlig smoothieform
1Havregrynsgröt1 dl havregryn (glutenfria om du har celiaki) 2 dl vatten 1 krm salt. Koka ihop ingredienserna till en krämig gröt, det tar ca 5 minuter
Man kan säga att det är ett slags kall havregrynspudding – eller en extra krämighavregrynsgröt som man inte kokar utan låter tillreda sig själv i kylskåpet över natten
Många har efterfrågat bakverk utan proteinpulver så i detta recept använde jag kikärtor (stora vita bönor går lika bra) för att få den där kompakta och krämiga konsistensen samt hasselnötssmör för att få till nutella-smaken