Bästa osten och färsk fettuccine. Denna rätt är nog en av de mest snabblagade och mest uppskattade i vår familj, enkla rena ingridienser som bara blir fantastiskt gott
Krämig och underbart god pasta med champinjonsås, serveras med parmesanost och ruccola. Inlägget Krämig pasta med champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Krämig och mild med tydlig smak av smör och parmesan, med endast lite persilja tillsatt. I USA, som ju har många italienskättade invånare, har man till och med instiftat Fettuccine Alfredo-dagen
400 g fettuccine. Koka pastan enligt anvisningar. Smält smöret på låg värme i en kastrull. Tillsätt parmesanost och grädde och låt sjuda under omrörning
Jag använder också pastavattnet till såsen för att få den riktigt krämig och dryga ut grädden med. En äkta Alfredo heter Fettuccine Alfredo och är egentligen inte alls lik denna amerikanska variant
600 g pasta (gärna färsk fettuccine eller tagliatelle). Hacka champinjoner, lök, vitlök och persilja. Hetta upp en torr stekpanna (tillsätt ingen olja eller smör), fräs champinjonerna på hög värme i ca 2 min
Här bestämde jag mig för att göra en köttig och lite krämig (ovanligt för mig) köttfärssås. Hört talas om shirataki-nudlar eller "miracle-noodle" någon gång