Häll kokosflingorna över chokladkrämen och lägg på de tredje tårtbottnen. Chokladkräm. Häll mjölken i en kastrull och blanda med socker och marsanpulver
Citroncurden som jag använde var min egen himmelska variant, men om du köper färdig rekommenderar jag gärna Mrs Darlingtons som är väldigt len, god och krämig i konsistensen
Sött och krämigt. Chokladkräm. Chokladkräm. Den här söta smaskiga kakan gjorde jag till förra helgen. Det känns lämpligt att baka på fredagskvällen när barnen sover, så har jag fika redo för eventuella besökare under helgen
Nougatmousse med krämig hallonsås och riven mörk choklad. Denna har jag nu drömt om sen jag kom hem och nu äntligen har jag komponerat ihop min egna tolkning på desserten, en nougatmousse med krämig och söt hallonsås serverad med riven mörk choklad, en fantastisk kombination av sött och fräscht
Crème brûléen blev så len och krämig och det hårda skalet ovanpå är ju något av det bästa. På nyårsafton gjorde jag en dessert innehållandes mjölkchoklad crème brûlée, gräddfils/chokladkräm, valnötskrisp och apelsinsorbet
Vispa samman till en tjock, krämig smet. Chokladkräm. När kakorna svalnat och chokladkrämen stelnat, bred chokladkräm på hälften av kakorna och lägg ihop dem med resten
Späd med lite kokosmjölk åt gången tills det fått en tjock och krämig konsistens. Chokladkräm. Tillred chokladkrämen genom att mixa chashewnötter, dadlar, sukrin, vaniljpulver och kakao
Späd med lite kokosmjölk åt gången tills det fått en tjock och krämig konsistens. Chokladkräm. Tillred chokladkrämen genom att mixa chashewnötter, dadlar, sukrin, vaniljpulver och kakao