smörstekta krutonger och krämiga ägghalvor blir det ljuvligt. Här bjuder jag på ett riktigt gott, och riktigt snabbt, recept på en grön ärtsoppa där tillbehören kan varieras på ett otal olika sätt – det är bara fantasin som sätter gränsen
Soppan blev fantastiskt krämig och vilken smak sen då – MUMS. Och hur gott är det inte med ärtsoppa. Bara att köpa hem ett par burkar Soldatens ärtsoppa och värma på
I detta recept har jag använt de sistnämnda och resultatet blir en härligt grön och krämig soppa som jag skulle äta alla dagar i veckan om det inte vore så att jag hade massa andra idéer som jag måste hinna provlaga
Borlottibönor- är milda och aromatiska med lite krämig konsistens. Gula ärter är riktig husmanskost med lång tradition i Sverige och ärtsoppa på torsdagar är fortfarande ett måste för många
Moussen blev krämig och god, men jag saknade ändå något som jag inte kunde sätta fingret på. Vill ni ha någon mer rätt på er buffé, gör en sats grön ärtsoppa och servera i småglas eller koppar
Börja med att blanda kokosmjölk och proteinpulver noga, i en shake eller i en mixer (för att undvika att det klumpar och blir grynigt) koka sedan ihop alla ingredienser i en liten kastrull på medelvärme tills kokosmjölken börjar bli tjock och krämig, red den sedan något om det behövs med två tsk arrowrot
Krämig med god smak av spenat och ärtor. Grön ärtsoppa. Efter många år utomlands kom Henrik tillbaka till Sverige och insåg vad de flesta av oss andra redan visste – färdigmaten i kyldisken är oftast under all kritik
En len, krämig, salt ost med smak av brännvin/pepparrot. Matstånd fanns lite här och där, allt från grillat, korv, hamburgare, kantarelltoast, ärtsoppa mm…