Men jag ville ta det ett steg längre, så jag gjorde en kräm på morötter, quinoa, jordnötssmör och turkisk yoghurt - ett exempel på ett experiment i köket som slutade med en väldigt positiv utgång
Blanda ned det smälta gelatinet i krämen och bred den över brödbottnen. Till nyårsmiddagens förrätt serverades löjromscheescake med räkor och gräslök, men vem har sagt att löjrom bara kan ätas på nyår
Forma små ägg av krämen och servera vid sidan av sillen med massor av klippt gräslök. Om man vill ha en hård kräm, vispa då crème fraichen med elvisp eller i matberedare innan äggen blandas i
Häll ner alltsammans i en mixer och mixa till en slät kräm. Toppa med löjrom, gräddfil och gräslök. Om potatiskrämen inte är helt slät går det bra att passera den genom en finmaskig sil
Bred ut krämen i pajskalet före servering och garnera med kräftstjärtar (eller räkor) och gräslök. Jag gräddade pajskalet och gjorde avokadokrämen hemma, och fyllde och garnerade när jag kom till Carro
Bred krämen på brödskivorna och montera så att det blir fyra bakelser. Jag har lagt till gräslök, räkor och svartpeppar, i övrigt är det originalreceptet
Lägg på en skiva tomat och spritsa ut ett lager av Bacon & Lök-krämen. knyta gräslök runt om den, fäst fast yttersta snibben med en dutt färskost, eller fäst med en tandpetare
Jag har även i lite crème fraîche för extra krämighet, som du förstår så är gubbröra är något som kan varieras väldigt mycket, vissa väljer även att göra den matigare genom att tillsätta kall kokt potatis
Fast det är å andra sidan ganska svårt att tro att det är maj därute när små snöflingor trillar ner från himlen och lägger sig bland den gräslök som vågat sig upp och smått bäddar in mina små musöron till rabarber