Kräfttoast recept

Kräfttoast

Kräfttoast

Lägg 10 kräftstjärtar åt sidan till garnering. Skär resten i bitar. Mosa ihop ost och crème fraiche med en gaffel
Kräfttoast

Kräfttoast

Bubblorna vi bloggade om för ett tag sedan drack vi till en förrätt med kräftor. Man kan ju tro att fotografen hade druckit för många välkomstdrinkar då ett enda kameraklick gjordes och då kom inte ens kräftan med
Kräfttoast

Kräfttoast

Kräfttoast som passar både till fredagsmys och till mellanmål. Enkelt att göra och sååå gott. D. Detta recept ger 3 st toast ( varma mackor )
Kräfttoast

Kräfttoast

170 g kräftstjärtar. 75 g Kvibille® ädel grädd. 1 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 2 msk finskuren färsk gräslök
Kantarell- och kräfttoast

Kantarell- och kräfttoast

Ingredienser Portioner. 4 2 burkar kantareller (à 184 g) 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 2 msk smör salt och peppar 65 g babyspenat 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 4 skivor vetelevain 1 1/2 dl riven lagrad ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kräftskagen

Kräftskagen

Skär kräftstjärtarna i bitar. Blanda ihop kvarg, minifraiche, senap, gräslök, dill, salt och peppar. Rör ner kräftstjärtarna

Kräftor

Paj eller en matig sallad med bröd passar bra men min underbara kräfttoast passar bättre. Kräfttoast. En av de bästa mattiderna (enligt mig) är nu
KräftToast med Tryffelaioli...

KräftToast med Tryffelaioli...

Idag smakade jag av kräftorna som stått i lagen över natten och de hade fått en fin smak av salt och lite sötma

Kräfttoast

Lägg 10 kräftstjärtar åt sidan till garneringen. Skär resten i bitar. Mosa ihop ost och creme fraiche med en gaffel

Kräfttoast med avokado

Hacka kräftstjärtarna (spara några till garnering) och rör ihop med crème fraiche, gräslök och avokado

Kräfttoast

 . För ca 10 personer är detta recept. 170 g kräftstjärtar. 75 g Kvibillegräddädel. 1 dl Arla Köketlätt crème fraiche

Kräft Skagen

Skär kräftstjärtarna i bitar. Blanda ihop Kesella, minifraiche, senap, gräslök, dill, salt och peppar. Rör ner kräftstjärtarna