Tillsätt Sambal Oelek, salt och yoghurt och mixa ihop allt en kort stund. Häll upp soppan i en portionsskål, häll av kräftstjärtarna och lägg i dem, garnera med gräslöken
Blanda med yoghurten, vitlöken, oljan, vinägern, smaka av. Dela och skala avacadon, vänd runt kräftstjärtarna i lite citronsaft och salt och lägg i avacadon
Vänd ner kräftstjärtar och hackad dill. Blanda keso och yoghurt. Servera med sallad och citrusyoghurt. Risonisallad till 4 personer4½ dl risoni2 små fänkål (ca 300g)250g sparris (fryst funkar bra)2 msk olivolja1 brk kräftstjärtar (170g)1 kruka dil50 g blandad salladsalt och pepparCitrusyoghurt250g keso1 dl matlagningsyoghurt1 msk pressad citron1 tsk rivet citronskalSalt och svartpepparKoka pastan enligt anvisning på paketet
Lägg kräftstjärtarna i skål och häll över soppan. Blanda ner yoghurt och dill. Kräftsoppa med västerbottensflarn 4-6 port 1 kräftpaket 1 gul lök 1 morot 75 g rotselleri persilja 3 dl vitt vin 8 dl vatten 2 fiskbuljongtärningar 2 dl creme fraiche 3 dl grädde 1 msk tomatpuré 1 knivudd sambal Tina kräftorna och ta loss kräftstjärtarna. Blomkålspannacotta med räkor och rom6-8 st200 g blomkålvatten1 grönsaksbuljongtärning2,5 dl grädde2 gelatinblad2 dl matlagningsyoghurt1 dl hackad dillsalt och pepparGarnering. 2 dl matlagningsyoghurt
Hacka kräftstjärtarna grovt, men spara några till dekoration. Dekorera med hela kräftstjärtar. 2 dl turkisk yoghurt. 2 dl turkisk yoghurt. 1 burk kräftstjärtar
Servera med en klick yoghurt och kräftstjärtar. riven ingefära 3 tsk olja 5 dl hönsbuljong 2 dl kokosmjölk (2 dl gröna ärtor, jag använde inte detta i min soppa) 2 krm sambal oelek 2 dl räkor eller kräftstjärtar 4 msk matyoghurtGör så härSkiva potatis, morot, strimla purjon. 2 dl räkor eller kräftstjärtar. 4 msk matyoghurt