Dagens tips på tunnbrödskorgar blev en storfavorit för alla gäster och vi kommer garanterat att göra dom i vårt eget kök, både för att bjuda på och för att mumsa i oss helt på egen hand
Kräftstubbar, 24 bitar200 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)200 g färskost med pepparrot3 msk hackad rödlök2 msk hackad dill2 msk majonäs1 ½ tsk finrivet citronskalsaltnymalen svartpeppar4 mjuka tunnbröd, rektanguläraHacka kräftorna och blanda med övriga ingredienser. 200 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)
vid Tunnbrödsrullarna alltså. Ett tunnbröd. ) 1 port Ett tunnbröd 2 msk färskost av Philadelphiatyp och helst med smak Machesallad Många körsbärstomater i klyftor Blandad tärnar frukt (sharon, persika, jordgubbar och mango valde jag. ) Några tunna skivor rödlök Skagen & Avokadoröra 1 dl blandade skaldjur (räkor, crabfish och kräftstjärtar slängde jag ned) ½ liten avokado i tärningar 1 msk stenbitsrom 1 dl keso 2 msk lättcréme fraiche 1 msk philadelphiaost 1 msk pressad citron Blanda samman Skagen & Avokadoröran och ställ den i kylen så länge
Avokadoröra med kräftstjärtar. Tunnbrödsstubbar med bacon och champinjoner. Mosa och på med lime, hackade kräftstjärtar (spara några till garnering), koriander, sweet chili och creme fraiche
Låt kräftstjärtarna rinna av och hacka i lite mindre bitar. Fördela röran på tunnbröden. 3 mjuka tunnbröd. 1 burk kräftstjärtar i lag. -Mama Skogly ♥ 3 mjuka tunnbröd. 1 burk kräftstjärtar i lag