Hacka kräftstjärtarna i mindre bitar och blanda med ägg, avokado och tomat- och dilldressingen. En god och annorlunda röra med kräftstjärtar som funkar lika bra på kvällsmackan som till förrätt
Såå krämig och full med smak såväl fisk och kräftor som färsk dill, citron och tomat. En burk kräftstjärtar åkte ner i kundvagnen och väl hemma möttes jag av bland annat mjukost och creme fraiche som började närma sig bäst-före-datum…
400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen. 1 burk kräftstjärtar i lake. 4 tomater i små tärningar
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda ner pastan i tomatsåsen och avsluta med att tillsätta kräftstjärtarna. Låt spenaten mjukna något och rör sedan ner den smaksatta tomatsåsen och sambal oelek