Blanda sweet chilisås med limeskal (endast det gröna) och saften från halva limen till en dippsås. Doppa kräftstjärtarna två och två i smeten med hjälp av två skedar, lägg ner i oljan och fritera till fin färg
Blanda ihop med kräftstjärtar. 4 portett gäng mangokuber2 avocado1 burk kräftstjärtarDressing0,5 dl sweet chilisaften från en halv citron1 msk olivolja2 msk hackad koriandersalt och pepparev en bit rostad Njuta. 1 burk kräftstjärtar
½ dl sweet chili sås. Rör ihop dressingen bestående av sweet chili sås, saften från en citron, 1 msk olivolja och koriander. 170 g kräftstjärtar (1 burk)
) 1 port 1 port kokt avsvalnad pasta 75 g färdigstuvad spenat (finns fryst från Findus) 1 msk Philadelphiaost med smak 2 msk lättcréme fraiche 100 g kräftstjärtar ½ avokado i tärningar 100 g körsbärstomater i klyftor 1 dl blandad tärnad frukt Blandad sallad 1 dl keso 1 msk lättcréme fraiche 1 msk Sweet Mango Sauce (Ica) Tina den färdigstuvade spenaten och rör ned philadelphia och lättcréme fraiche. Blanda keson med lite créme fraiche och sweet mango sauce och servera till 1 port. 100 g kräftstjärtar. 1 msk Sweet Mango Sauce
½ dl kräftstjärtar. Paella med Kyckling & Skaldjur 1 port ½ dl långkornigt ris 1 tsk smör ½ dl vatten ½ dl pressad apelsinsaft ½ kuvert saffran 1 grillad kycklingklubba ½ dl räkor ½ dl kräftstjärtar 10 körsbärstomater ½ sharonfrukt i mindre bitar 1/4 mango i mindre bitar ½ avokado i tärningar 1 tsk paellakrydda alt lika delar paprikapulver, gurkmeja, cayennepeppar och vitlökskrydda 1 dl keso 1 msk lättcréme fraiche 1 msk Sweet Ananas & Mangosauce (Ica) Blanda ihop ingredienserna till den kalla röran och ställ in den i kylskåpet så länge
Idag blev det inga egenfiskade kräftor utan faktiskt riktigt fusk med kräftstjärtar i burk. 1 port 1/3 burk kräftstjärtar i lake 1 ½ dl skalade räkor ½ avokado i tärningar 1 hårdkokt ägg i skivor 200 g körsbärstomater i klyftor ½ apelsin i hinnfria klyftor 1 dl valfri tärnad färsk frukt (t ex jordgubbar, sharon och persika) Machesallad Dressing Pressad saft av ½ apelsin 1 msk sweet chilisås 1 tsk honung 1 tsk olivolja Kesoröra 1 dl keso 1 msk lättcréme fraiche 2 msk philadelphia gräslök 1 tsk citronsaft 1 msk stenbitsrom Blanda samman dressingen och kesoröran Bottna en tallrik med machesallad och fördela övriga salladsingredienser ovanpå. 1/3 burk kräftstjärtar i lake. 1 msk sweet chilisås