Lägg kräftstjärtarna i skål och häll över soppan. I med salt, senap, vitlök och gräslök. 1 ägg1 msk rödvinsvinäger2 dl rapsolja0,5 tsk salt1 tsk fransk senap1 liten vitlöksklyftahackad gräslökLägg ner ägget i kokande vatten och låt koka precis 3 minuter. Kräftsoppa med västerbottensflarn 4-6 port 1 kräftpaket 1 gul lök 1 morot 75 g rotselleri persilja 3 dl vitt vin 8 dl vatten 2 fiskbuljongtärningar 2 dl creme fraiche 3 dl grädde 1 msk tomatpuré 1 knivudd sambal Tina kräftorna och ta loss kräftstjärtarna
Hacka kräftstjärtarna grovt, men spara några till dekoration. Dekorera med hela kräftstjärtar. 1 msk sötstark senap. 1 burk kräftstjärtar. 1 msk sötstark senap
Blanda övriga ingredienser (utom rommen) och rör ned lax och kräftstjärtar. Hacka laxen och alla kräftstjärtar utom 4 st små. 5 hg rensade och kokta havskräftstjärtar (alt. 1 tsk skånsk senap (söt och grovkornig)
Dela eventuellt kräftstjärtarna något och blanda sedan med övriga ingredienser. 1 msk osötad senap. 300 g kräftstjärtar (avrunnen vikt). 1 msk osötad senap. Kavringssnittar med kräftröra, ca 16 st 300 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)
Tillsätt kräftstjärtarna. Blanda samman äggula, senap, vinäger och salt i en skål. fransk senap. 1 msk senap. 1 msk fransk senap. 1 äggula 1 msk senap. 1 msk fransk senap
Avokadoröra med kräftstjärtar. senap. Mosa och på med lime, hackade kräftstjärtar (spara några till garnering), koriander, sweet chili och creme fraiche