Ansa och finstrimla salladslöken. Låt kräftstjärtarna rinna av. 2 burk kräftstjärtar, à 320 g. 2 salladslök. Blanda alla ingredienser, spara 8 kräftstjärtar till garnering. Fördela röran i glas och garnera med kräftstjärtar och dill 8 portioner. 2 burk kräftstjärtar, 320 g. 2 salladslök
Hacka salladslöken och blanda med kräftstjärtar. salladslök. kräftstjärtar. salladslök. kräftstjärtar. När vi äter tacos blir det alltid över mjuka tortillabröd
Skiva salladslöken. Fördela kräftstjärtarna längs med mitten över lax och sparris. Blanda ca 250 g av kräftstjärtarna (spara resten till garnering) med keso, majonnäs, philadelphiaost, morötter, äpple, salladslök och dill i en skål. 3 st salladslökar. 2 st kräftstjärtar
Tillsätt gurka och kräftstjärtar. Fräs selleri, fänkål, salladslök och vitlök i smör & rapsolja i en stekpanna, ca 3 minuter. 4 st salladslökar. 5 st burk kräftstjärtar
Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt och krama ur den sista vätskan med händerna. 1400 g kräftstjärtar i lake. 13 salladslökar, skuren. 1Krämig kräftröra 400 g kräftstjärtar i lake 1,5 dl majonnäs 1 dl färskost 0,5 msk citronjuice 3 salladslökar, skuren 1 dl dill, finhackad vitpeppar salt en nypa cayennepeppar
Vill man lyxa till det så kan man garnera med t ex räkor, kräftstjärtar eller hummer. Vänd ner creme fracihe och smaka av med dill, salladslök, senap, salt och peppar
Blanda kräftstjärtar, majonnäs, crème fraiche, gräslök salt och peppar. rågbröd rostat danskt grönsallad gurka färsk rädisor salladslök strimladTa bort skinn och ben och mixa laxen grovt i matberedaren