Täck sidorna med hackad dill och garnera med kräftstjärtar, äggskivor, rom och sallad. Blanda hackade kräftstjärtar, färskost, crème fraiche, citronsaft och pepparrot och fördela på brödet
Lägg i pajskalet och garnera med kräftstjärtar, avokado, rom, dill och citron. rom. 150 g kräftstjärtar. Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa, gärna i matberedare
Hacka räkor och kräftstjärtar grovt och lägg ned i röran. Fyll ostkorgarna med röran strax innan servering och garnera med räkor och rom samt en liten kvist dill
Toppa med en klick rom och garnera med dill. 50 g löjrom. 170 g kräftstjärtar. Ugn 225°. Gör ett snitt ner mot skinnet i mitten på varje laxbit, så du får en ficka
Tillsätt kräftstjärtarna. Garnera med dillkvistar, citronklyftor och en rejäl klick löjrom. svart rom. Garnera med massor av räkor, svart rom, citron och dill
Rom. Blada skaldjur, citronsaft, lök, rom, färskost, creme fraiche, dill och chilin. 350 g skaldjur (jag använde kräftstjärtar). 1 liten bruk med rom. 350 g skaldjur (jag använde kräftstjärtar). 1 liten bruk med rom
köper helt enkelt kräftstjärtar på burk och gör en god kräftpaj på. Har du ingen rom i barskåpet så går det bra att hälla i vodka, eller varför inte tequila