200 g kräftstjärtar. 1½ dl hackad färsk persilja. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
½ dl hackad persilja. Nyförälskade kräftstjärtar, 2-3 pers. 4 förrätter)250 g kräftstjärtar (frysta är bättre än på burk)250 g färska champinjoner, skivad2 dl crème fraiche½ dl gul lök, finhackad ½ dl hackad persilja½ msk vitvinsvinäger½ tsk salt1 krm svartpeppar1 vitlöksklyfta, pressad1 tsk torkad dragon1 msk konjakStek svampen i en torr stekpanna några minuter. 250 g kräftstjärtar
Så jag googlade fram ett recept på Arla som hette "nyförälskade kräftstjärtar" men den titeln kändes konstig på rätten som jag serverade maken och kusinen
Thaibasilikan som är lite kryddigare än den vanliga går tyvärr inte alltid att få tag i där vi bor men då får man ta vanlig basilika eller dill och persilja
Smula ner buljongtärningen och tillsätt även persiljan, låt puttra någon minut. Låt kräftstjärtarna rinna av, skär tomaterna i bitar och skiva champinjonerna
Ringla dressing över allt och toppa med färsk hackad koriander (eller persilja). Grundsalladen i botten, sen nektariner, halloumi och 1 burk väl avrunna kräftstjärtar
Fördela kräftstjärtarna i pajskalet, täck med den rivna osten och häll över äggstanningen. 1 burk kräftstjärtar eller räkor, ca 300g avrunna. 1 knippa finskuren dill, alternativt persilja. 1 burk kräftstjärtar eller räkor, ca 300g avrunna. 1 knippa finskuren dill, alternativt persilja