Häll av spadet från kräftstjärtarna. Koka pastan enligt anvisningar på paketen och häll av vattnet. tomater i olika färger (några små, några stora och några däremellan)
en halv låda hela körsbärstomater. Just innan servering, häll i kräftstjärtar och rör om. Koka pastan. Häll på grädde, smula ner osten och i med tomaterna
Låt koka ihop, smaka av med dill, salt och peppar och tillsätt kräftstjärtarna. Servera med pasta. Blanda ihop krossade tomater, creme fraiche och hummerfond
Vänd ner kräftstjärtarna. Tillsätt dill, tomater och dillfrön. Servera med pasta och riven parmesanost. 1 b kräftstjärtar2 msk dill1 b Zeta plommontomater1/2 tsk dillfrön1 schalottenlök1 dl grädde1 dl creme fraiche1/2 tsk chili flakessalt, pepparHacka löken och mjukfräs i lite olja. 1 b kräftstjärtar. 1 b Zeta plommontomater
Vi åt denna gryta med potatis och färsk kokt broccoli men kommer att servera pasta nästa gång. 400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen. 1 burk kräftstjärtar i lake. 4 tomater i små tärningar
Låt kräftstjärtarna rinna av, skär tomaterna i bitar och skiva champinjonerna. Fräs tomaterna och och svampen i lite olja och tillsätt sedan balsamvinäger och honung, låt fräsa en stund till