När vi kom hem lagade jag en pastasås på kräftstjärtar, parmesan, chili och massa vitlök. Häll tillsist i kräftstjärtarna plus lite av spadet, låt värmas upp
Tillsätt gärna en näve kräftstjärtar, det är riktigt läckert ihop med det lena moset. Rör ner parmesanen och krydda lätt med salt och peppar, smaka av så det blir lagom sälta
parmesan, prästost, västerbottensost. Lite valfri sallad + parmesan att toppa med. Lägg på den kalla laxen/räkorna/kräftskjärtarna och lägg på sallad + hyvlad parmesan innan du hugger in
Låt kräftstjärtarna rinna av. Toppa med avokado, dressing och kräftstjärtar. 50 g riven parmesan. 1 burk kräftstjärtar i lag (ca 200 g). 50 g riven parmesan. 1 burk kräftstjärtar i lag (ca 200 g)
Lägg kräftstjärtarna i skål och häll över soppan. Gratinerad hummer med basilika- och parmesansmör2 port1 hummeren klick smör0,5 tomat8 basilikablad1 liten vitlöksklyfta1 dl riven parmesanostsaltBlanda ihop kryddsmöret. Kräftsoppa med västerbottensflarn 4-6 port 1 kräftpaket 1 gul lök 1 morot 75 g rotselleri persilja 3 dl vitt vin 8 dl vatten 2 fiskbuljongtärningar 2 dl creme fraiche 3 dl grädde 1 msk tomatpuré 1 knivudd sambal Tina kräftorna och ta loss kräftstjärtarna. Parmesankorg med räkor & pesto4 st3 dl grovriven parmesan200 g skalade räkor (500 g oskalade)ruccola4 msk pinjenöttercitron till garneringPestosås. 3 dl grovriven parmesan