Kärna ur och tärna paprikan. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Fräs lök och paprika i lite matfett tills löken är mjuk och glansig
Denna gång fick lite paprika och squash göra löken sällskap - mest för att jag hade ett par bitar i kylen som började se ledsna ut - och det blev väldans gott det med
Hacka lök, paprika och vitlök. Pasta med heta kräftstjärtar 2 port1 pkt färsk bandpasta1 burk kräftstjärtar i lag1 röd paprika1 liten gul lök1 vitlöksklyfta1 msk vetemjöl1 msk kycklingfond2½ dl matlagningsgrädde1 tsk sambal oelek (minska om du inte gillar så starkt)chiliexplosionkrydda salt, pepparKoka pastan. Pasta med heta kräftstjärtar 2 port
Strimla purjolök och skär paprika i små tärningar. Häll av lagen från kräftstjärtarna och lägg dem på gratängen under de sista 5 minuterna. 1 röd eller gul paprika
Skölj och strimla paprikan. Blanda ner kräftstjärtarna och låt allt bli varmt före servering. Hetta upp oljan i en stekpanna och lägg i matvete, paprika och kryddorna