Kräftstjärtar olivolja recept

Heta kräftstjärtar

Heta kräftstjärtar

Heta upp olivolja i en wokpanna. Häll i lite av spadet från kräftstjärtarna. Olivolja. Lägg till sist i kräftstjärtarna, de ska bara bli varma (ej koka)
Avocado och mango med kräftstjärtar

Avocado och mango med kräftstjärtar

Blanda ihop med kräftstjärtar. 4 portett gäng mangokuber2 avocado1 burk kräftstjärtarDressing0,5 dl sweet chilisaften från en halv citron1 msk olivolja2 msk hackad koriandersalt och pepparev en bit rostad Njuta. 1 burk kräftstjärtar
Pasta med kräftstjärtar i tomatsås

Pasta med kräftstjärtar i tomatsås

Blanda ner pastan i tomatsåsen och avsluta med att tillsätta kräftstjärtarna. 1 dl olivolja. 170 gram kräftstjärtar. 1 dl olivolja. 170 gram kräftstjärtar
Avokadosoppa med vitlök och kräftstjärtar

Avokadosoppa med vitlök och kräftstjärtar

Ta från värmen och mixa soppan tillsammans med olivoljan. Blanda ner kräftstjärtarna väl avrunna. Avokadosoppa med vitlök och kräftstjärtar4 port1 st liten purjolök2 msk smör2 st vitlöksklyftor1 msk ingefära, finhackad0,5 st lime, pressad1 tsk (knappt) spiskummin1 st liten röd chilifrukt, urkärnad2 st avokado1 st grönsaksbuljongtärning6 dl vatten2,5 dl créme fraiche1 dl riven ost (Västerbotten e. )salt o svartpeppar efter smak0,5 dl olivolja4 st stjälkar bladpersilja, hackad1 burk kräftstjärtar i lag1
Kikärtspasta med kräftstjärtar, dill och citron.

Kikärtspasta med kräftstjärtar, dill och citron.

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 150 gram Kikärtspasta 0,5 st gul lök 1 tsk olivolja 1 dl creme fraiche naturell , lätt 0,5 kruka(or) färsk dill 0,5 st citron(er) 170 gram kräftstjärtar 35 gram färsk bladspenat 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Dillslungad pasta med kräftstjärtar

Dillslungad pasta med kräftstjärtar

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram pasta strozzapreti 0,5 st gul lök(ar) 100 gram soltorkade tomater 0,5 kruka(or) dill 2,5 dl grädde 200 gram kräftstjärtar 70 gram babyspenat 1 olivolja 0 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Bertils torsk med kräftstjärtar och spagetti

Bertils torsk med kräftstjärtar och spagetti

Koka spagettin med salt och lite olivolja i vattnet, servera sedan till torsken. Strö över hackad rödlök och kräftstjärtar, tillsätt även spadet från kräftstjärtarna
Crêpes med kräftstjärtar

Crêpes med kräftstjärtar

Hetta upp olivoljan och smöret i en stekpanna. Bred på osten, lägg på kräftstjärtarna och örterna. 1 tsk olivolja. 1 dl kräftstjärtar (frysta och tinade eller i lake)