Heta upp olivolja i en wokpanna. Häll i lite av spadet från kräftstjärtarna. Olivolja. Lägg till sist i kräftstjärtarna, de ska bara bli varma (ej koka)
Blanda ihop med kräftstjärtar. 4 portett gäng mangokuber2 avocado1 burk kräftstjärtarDressing0,5 dl sweet chilisaften från en halv citron1 msk olivolja2 msk hackad koriandersalt och pepparev en bit rostad Njuta. 1 burk kräftstjärtar
Blanda ner pastan i tomatsåsen och avsluta med att tillsätta kräftstjärtarna. 1 dl olivolja. 170 gram kräftstjärtar. 1 dl olivolja. 170 gram kräftstjärtar
Ta från värmen och mixa soppan tillsammans med olivoljan. Blanda ner kräftstjärtarna väl avrunna. Avokadosoppa med vitlök och kräftstjärtar4 port1 st liten purjolök2 msk smör2 st vitlöksklyftor1 msk ingefära, finhackad0,5 st lime, pressad1 tsk (knappt) spiskummin1 st liten röd chilifrukt, urkärnad2 st avokado1 st grönsaksbuljongtärning6 dl vatten2,5 dl créme fraiche1 dl riven ost (Västerbotten e. )salt o svartpeppar efter smak0,5 dl olivolja4 st stjälkar bladpersilja, hackad1 burk kräftstjärtar i lag1
Koka spagettin med salt och lite olivolja i vattnet, servera sedan till torsken. Strö över hackad rödlök och kräftstjärtar, tillsätt även spadet från kräftstjärtarna
Hetta upp olivoljan och smöret i en stekpanna. Bred på osten, lägg på kräftstjärtarna och örterna. 1 tsk olivolja. 1 dl kräftstjärtar (frysta och tinade eller i lake)