Sila av kräftstjärtarnaoch skölj spenaten. Skala och finhacka löken och fräs den mjuk i lite olja. Sila av pastan och blanda med creme fraichesåsen, lök, kräftstjärtaroch spenat
Lägg i dillfrön, dilloch fisk. Skär fisk och tomater i bitar. 1 tsk dillfrö. 0,5 dl hackad dill. 1 dl kräftstjärtar. Lägg i tomat ochkräftstjärtaroch koka ytterligare 1 minut
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong