Låt kräftstjärtar och krabbkött rinna av. 1 st kräftstjärtar. 125 g mozzarellaost. Pajdegen. Smula ner matfettet i mjölet med fingertopparna till en grynig massa
Lägg avokado, gurka och kräftstjärtar i en skål och pressa över saften från en citron. minimozzarella. Lägg röran på en salladsbädd och toppa med smulad ost och mozzarella
räkor, musslor och/eller kräftstjärtar, skivad rödlök eller gul lök samt inlagd kronärtskocka. Vänta med skivad mozzarella om du bakar pizzan i långpanna eller panpizza
Avokadoröra med kräftstjärtar. Tomatsallad med minimozzarella och kikärtspesto. Mosa och på med lime, hackade kräftstjärtar (spara några till garnering), koriander, sweet chili och creme fraiche
200 g riven ost t ex mozzarella. 170 g kräftstjärtar i lag. 250 g färska pastaplattor 200 g riven ost t ex mozzarella Fyllning 4 dl crème fraiche 2 dl mjölk 1 msk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta 2 finrivna fiskbuljongtärning 170 g räkor i lag 170 g kräftstjärtar i lag 4 dl strimlad purjolök 250 g skivade cocktailtomater 100 g färsk spenat 1 citron, finrivet skal och saft Salt Peppar
räkor, musslor och/eller kräftstjärtar, skivad rödlök eller gul lök samt inlagd kronärtskocka. Vänta med skivad mozzarella om du bakar pizzan i långpanna eller panpizza
Häll bort lagen från räkor och kräftstjärtar. 200 g riven ost t ex mozzarella. 170 g kräftstjärtar i lag. 200 g riven ost t ex mozzarella. 170 g kräftstjärtar i lag