Häll i kräftstjärtarna precis före serveringen och låt dem bli varma. 2 stora morötter 2 msk smör 2 msk vetemjöl 1 liter vatten 2 fiskbuljongtärningar 2 dl creme fraiche 400 g kräftost nymald svartpeppar rikligt med finklippt dill 1 burk kräftstjärtar utan spadGör så härRiv morötterna grovt och fräs dem i smör i några minuter. 1 burk kräftstjärtar utan spad
Lägg i lax och kräftstjärtar, sänk värmen och häll på växtbaserad grädde. 1 förpackning kräftstjärtar (frusna – inte de som ligger i lag). 1 förpackning kräftstjärtar (frusna – inte de som ligger i lag)
Fördela kräftstjärtarna längs med mitten över lax och sparris. Blanda ca 250 g av kräftstjärtarna (spara resten till garnering) med keso, majonnäs, philadelphiaost, morötter, äpple, salladslök och dill i en skål. 2 st kräftstjärtar
Häll i kräftstjärtarna på slutet och låt de bara bli lite varma - koka inte. Valfri pasta, 2 dl mellan- eller matlagningsgrädde, en burk kräftstjärtar, olivolja, 1 tsk grönsaksbuljong, 1 hackad schalottenlök, 1 morot skivad i stänger, tre-fyra färska, skivade champinjoner, en halv hackad chili, salt och peppar. 1 morot skivad
Lägg kräftstjärtarna i skål och häll över soppan. Hacka lök, morot, selleri och persilja, fräs i smör. Kräftsoppa med västerbottensflarn 4-6 port 1 kräftpaket 1 gul lök 1 morot 75 g rotselleri persilja 3 dl vitt vin 8 dl vatten 2 fiskbuljongtärningar 2 dl creme fraiche 3 dl grädde 1 msk tomatpuré 1 knivudd sambal Tina kräftorna och ta loss kräftstjärtarna
2 msk smör2-3 finrivna morötter2 msk vetemjöl8 dl vatten2 grönsaksbuljongtärningar400 g kräftost2 dl creme fraicheNågon dl skalade kräftstjärtar eller räkorsvartpepparfärsk dill Gör så här
Först ut är en förrätt med avokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på