Häll i kräftstjärtarna precis före serveringen och låt dem bli varma. 2 stora morötter 2 msk smör 2 msk vetemjöl 1 liter vatten 2 fiskbuljongtärningar 2 dl creme fraiche 400 g kräftost nymald svartpeppar rikligt med finklippt dill 1 burk kräftstjärtar utan spadGör så härRiv morötterna grovt och fräs dem i smör i några minuter. 2 stora morötter. 1 burk kräftstjärtar utan spad
Skala potatis och morötter. Lägg i lax och kräftstjärtar, sänk värmen och häll på växtbaserad grädde. Skär potatis, morötter, purjolök, fänkål och tomater i fina bitar
14 morötter. 1400 g kräftstjärtar (gärna från norska havskräftor). 1Häll i grädde och vin pudra över saffran, blanda runt och lägg i kräftstjärtar och fisken
Skala och grovriv morötterna. Fördela kräftstjärtarna längs med mitten över lax och sparris. Blanda ca 250 g av kräftstjärtarna (spara resten till garnering) med keso, majonnäs, philadelphiaost, morötter, äpple, salladslök och dill i en skål. 2 st morötter. 2 st kräftstjärtar
Lägg kräftstjärtarna i skål och häll över soppan. Kräftsoppa med västerbottensflarn 4-6 port 1 kräftpaket 1 gul lök 1 morot 75 g rotselleri persilja 3 dl vitt vin 8 dl vatten 2 fiskbuljongtärningar 2 dl creme fraiche 3 dl grädde 1 msk tomatpuré 1 knivudd sambal Tina kräftorna och ta loss kräftstjärtarna
Fräs de rivna morötterna i smör och strö över vetemjöl. 2 msk smör2-3 finrivna morötter2 msk vetemjöl8 dl vatten2 grönsaksbuljongtärningar400 g kräftost2 dl creme fraicheNågon dl skalade kräftstjärtar eller räkorsvartpepparfärsk dill Gör så här. 2-3 finrivna morötter
Grovriv morötterna och fräs dem tillsammans med margarinet i en kastrull. 2 stora morötter . 1 burk kräftstjärtar . 2 stora morötter . 1 burk kräftstjärtar
1 torskryggfilé/person eller torskblock 200 g räkost2 dl creme fraiche1 morot, grovt riven200 g crabstick (kan bytas ut mot räkor, kräftstjärtar eller krabba), skuren i småbitar1 citron, rivet skalsalt och pepparräkorcitronpotatismos till 4 personerKoka potatis och gör potatismosmos
Först ut är en förrätt med avokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på