Mosa laxen och blanda med majonnäs, gräddfil och finhackad avokado och dill. Blanda hackade kräftstjärtar, färskost, crème fraiche, citronsaft och pepparrot och fördela på brödet
Blanda creme fraiche, majonnäs, kräftstjärtar och pressa i citron (ta inte all citron på en gång). Röran med kräftstjärtar räckte även till några kvällsmackor här hos oss
Och det hittade jag - Karins tjusiga lax med kräftstjärtar. till 4 portioner 4 portionsbitar av laxfilé (lätt)majonnäs efter smak (0-1 dl) 1 dl creme fraiche 1/4 tsk cayennepeppar 1 tsk dillfrön 300 gram hackade kräftstjärtar Börja med att göra en skåra mitt ner i varje laxfilébit och lägg laxen i en ugnsform. 300 gram hackade kräftstjärtar
Blanda samman majonnäs, crème fraiche, hackade kräftstjärtar, dillfrön, salt och peppar. Fylld laxfilé4 bitar laxfilé2 msk majonnäs1 dl crème fraiche170 g kräftstjärtar1 tsk dillfrönsalt och pepparSkär en skåra i varje filé och lägg över fisken i en ugnsfast form. 2 msk majonnäs. 170 g kräftstjärtar
En somrig förrätt med kräftstjärtar2 portioner0,5 dl av vardera gräddfil, majonäs och creme fraiche. 100-200 gram kräfstjärtarlimefinhackad dillsalt och vitpepparen halv liten gurkaen bit honungsmelonblandad salladnågra vårlökarBlanda creme fraiche, gräddfil, majonnäs, kräftstjärtar och dill