Servera kräftstjärtarna med ris, stekt kål, limebitar och dippsås. Blanda sweet chilisås med limeskal (endast det gröna) och saften från halva limen till en dippsås
Lägg dem i en matberedare och pressa över lime- eller citronsaft. Bred ut krämen i pajskalet före servering och garnera med kräftstjärtar (eller räkor) och gräslök
Pressa ner saften av en limehalva. Blanda ner kräftstjärtarna väl avrunna. Avokadosoppa med vitlök och kräftstjärtar4 port1 st liten purjolök2 msk smör2 st vitlöksklyftor1 msk ingefära, finhackad0,5 st lime, pressad1 tsk (knappt) spiskummin1 st liten röd chilifrukt, urkärnad2 st avokado1 st grönsaksbuljongtärning6 dl vatten2,5 dl créme fraiche1 dl riven ost (Västerbotten e. )salt o svartpeppar efter smak0,5 dl olivolja4 st stjälkar bladpersilja, hackad1 burk kräftstjärtar i lag1
Medan pastan kokar vattna ur kräftstjärtarna och pressa en lime över dem. Häll av pastavattnet och rör ner philadelphiaost i den färdiga pastan, vänd ner ruccolan och pressa lime saft i pastan
Smaka av med lime, salt och peppar. En somrig förrätt med kräftstjärtar2 portioner0,5 dl av vardera gräddfil, majonäs och creme fraiche. 100-200 gram kräfstjärtarlimefinhackad dillsalt och vitpepparen halv liten gurkaen bit honungsmelonblandad salladnågra vårlökarBlanda creme fraiche, gräddfil, majonnäs, kräftstjärtar och dill. 100-200 gram kräfstjärtarlimefinhackad dillsalt och vitpepparen halv liten gurkaen bit honungsmelonblandad salladnågra vårlökar
Häll upp soppan i en portionsskål, häll av kräftstjärtarna och lägg i dem, garnera med gräslöken. 385 g kräftstjärtar. 10,5 lime, skal och saft. 1385 g kräftstjärtar 0,5 lime, skal och saft 1 honungsmelon 1 tsk Sambal Oelek 0,5 tsk salt 3 dl turkisk yoghurt 0,5 dl gräslök, hackadLåt kräftstjärtarna rinna av, marinera dem med skalet och saften från limen och låt dem stå kallt
Blanda skaldjuren med olivolja, lime, salt och peppar. Vi valde att utöver pilgrimsmusslorna även ha kräftstjärtar i vilket man givetvis kan hoppa över
½ lime eller. Bred krämen i pajskalet och garnera med gräslök och kräftstjärtar. saft från ½ lime eller 1 msk pressad citron. 1 dl kräftstjärtar. 1 dl kräftstjärtar
1 lime (saften). Börja med saften ur 1/2 lime och smaka av med mer om det behövs. 4-6 nektariner delas i mindre bitar och steks i smör, 1 msk råsocker och saften från 1/2 lime till dess att de blivit varma och lite mjuka. Grundsalladen i botten, sen nektariner, halloumi och 1 burk väl avrunna kräftstjärtar. 1 lime. 1/2 lime till